Kosár

>>>
 
 

Belépés

 

Jack Schwager: A piac varázslói 2.

Cikkszám : 050

Listaár: 5.490 Forint
Kedvezmény mértéke: 20%
Eladási ár: 4.395 Forint
Raktármennyiség : rendelhető
Kosárba tesz

A piac varázslói első kötete után végre a sorozat második részét is kezébe veheti a magyar közönség. A szerző ott folytatja, ahol előző könyvében abbahagyta: találó kérdéseivel a kiemelkedő eredményeket elért kereskedők elméjébe igyekszik beférkőzni, hogy mi, olvasók, minél kézzelfoghatóbb választ kapjunk a legfontosabb kérdésre: mi szükségeltetik a pénzügyi piacokon a nyeréshez.

„Találkoztunk az ellenséggel, és mi vagyunk azok.”
Fenti idézet a kereskedés művészetének talán legjobb egysoros összefoglalását adja. A piac varázslói két kötetének interjúalanyai újra meg újra a lélektani elemeknek a kereskedési sikerben betöltött kritikus szerepére hívják fel a figyelmet. A kérdésre, hogy mi fontos a sikerhez, a piac varázslói sohasem indikátorokat vagy módszereket emlegetnek, hanem olyan tényezőket, mint a fegyelem, a türelem, érzelmeik kontroll alatt tartása, illetve a veszteségekhez való hozzáállásuk. Az üzenet egyértelmű: a nyerés kulcsát magunkban hordozzuk, nem a kinti világban kell keresnünk.

„Kétféle olvasóközönséget igyekeztem megszólítani: a profi kereskedőket, akik a piacon építik a karrierjüket, és komolyan tanulni akarnak a piacokról, valamint a laikus olvasókat, akik általánosságban érdeklődnek a pénzügyi piacok iránt, és kíváncsiak azokra, akik elképesztő nyereséget értek el egy olyan küzdőtéren, ahol a túlnyomó többség veszít. Úgy gondolom, hogy könyvem a laikusok és a profik számára egyaránt sokat nyújthat, mivel a kereskedési sikert determináló tényezők az élet gyakorlatilag bármilyen területén, bármilyen értelmes cél eléréséhez felhasználhatók."
részlet a szerző Előszavából

Termékek


8000 Ft rendelési érték felett INGYENES kiszállítás!


Kapcsolat

A4C Books
(A4C Marketing Kft.)
1092 Budapest, Bakáts tér 2.
(bejárat a Bakáts u. 5-7. felől)
Telefon: (1) 456 7400;
(30) 241 6889

Ügyfélszolgálatunk
nyitva tartása:
H - Cs: 9.00 - 17.30
P: 9.00 - 16.30